Αυτό ελπίζω να είναι το δώρο μου ως Life Coach για εσένα που θα συντροφεύσει το Ημερολόγιο: να νιώσεις ότι οι εσωτερικοί πόροι που σου χρειάζονται για να προχωρήσεις προς ό,τι σου είναι σημαντικό στη ζωή σου, βρίσκονται μέσα σου και με την κατάλληλη υποστήριξη, εξάσκηση και τον απαραίτητο χρόνο να διαπιστώσεις ότι πλέον μπορείς να τους έχεις εύκολα διαθέσιμους, ώστε να διευκολύνουν την πορεία σου.

 
 

Journaling

90 Eρωτήσεις Aνοιχτού Tύπου για κατευθυνόμενη αποτύπωση των ελεύθερων συνειρμών σου προκειμένου να εξερευνήσεις την αυτοεικόνα, τις επιθυμίες, τις δυνάμεις σου και την σχέση σου με τον εαυτό σου. Στόχος είναι να ανασυνθέσεις με ενδυναμωτικό τρόπο την προσωπική σου ιστορία, να αποκτήσεις ενόραση και να κάνεις τις νέες επιλογές που χρειάζεσαι για το ποια είσαι χωρίς τα βάρη του παρελθόντος.

Art Therapy

26 Aσκήσεις Art Therapy που ενθαρρύνουν την δημιουργική αποτύπωση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου προκειμένου να επιτύχεις ενόραση στους προσωπικούς σου συμβολισμούς και νοήματα χωρίς τη διαμεσολάβηση της Γλώσσας.

Ευγνωμοσύνη και Ευγενικά Λόγια

90 Eνδυναμωτικές Προτάσεις και 90 “Περιοχές Ευγνωμοσύνης” προκειμένου να αλλάξεις το λεξιλόγιο της ενδοπροσωπικής σου επικοινωνίας και την εστίασή σου.

Διάβασε το και σε ebook

Απόκτησε το Ημερολόγιο Αυτοπεποίθησης και σε ηλεκτρονική μορφή για εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ερωτήσεις και ασκήσεις από οποιαδήποτε συσκευή.