Γεια ειμαι η Μαρια

Με το NLP Life Coaching βοηθάω τους ανθρώπους να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν στην ζωή τους μετουσιώνοντας τα όνειρά τους σε όραμα και εγκαθιστώντας έξυπνες στρατηγικές επιτυχίας.

Είμαι πιστοποιημένη Relationship Coach εκπαιδευμένη στο Strategic Intervention Institute στο πρόγραμμα Advanced Relationship Coaching Training.  Διεξάγω ατομικές συνεδρίες και ομαδικά workshop όπου με άμεσες, πρακτικές στρατηγικές αλλάζουμε την ποιότητα επικοινωνίας του ζευγαριού προκειμένου να ευθυγραμμιστεί και να βιώσει μία πιο ικανοποιητική σχέση γεμάτη αγάπη και πάθος.

Εφαρμόζοντας τεχνικές NLP ως πιστοποιημένη NLP Practitioner από το iNLP Center, California δουλεύω μαζί με τους πελάτες μου  ώστε να εξαλείψουμε τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις και να εκπαιδευτούν στην νοοτροπία της επιτυχίας και της άμεσης δράσης προς την επίτευξη των στόχων τους.

Ως Life Coach είμαι μέλος της ομάδας της Ακαδημίας του Ήρωα. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, έχω συγράψει το βιβλίο “Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα” και συνδιοργανώνουμε βιωματικά workshop με θεματικές το άγχος και τις σχέσεις.

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ

Η ενασχόλησή μου με το Life Coaching ξεκίνησε ως ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης. Σε αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησα την δύναμη της εστίασης στην δράση και ότι το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται μέσα μας: στις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας. Εάν θέλεις μία ευτυχισμένη ζωή, σύνδεσέ την με έναν σκοπό και ο δικός μου σκοπός είναι να να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξυπνούν στην ζωή που έχουν ονειρευτεί.

  • Τεχνικές NLP
  • Strategic Intervention Life Coaching
  • Συνεδρίες προσανατολισμένες στην ΔΡΑΣΗ
  • Passion Patterns Trainer

Επικοινωνία

100%

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

100%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

100%

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

100%