Γνώρισε με

Μαζί θα χτίσουμε τη ζωή που επιθυμείς

the lifecoach
The Life Coach
Μαρία Λαζαρίδου

Η ιστορία μου

Η ενασχόλησή μου με τον χώρο της Ψυχικής Υγείας και το Life Coaching ξεκίνησε ουσιαστικά με τις σπουδές μου στο Ινστιτούτο Strategic Intervention Institute όπου παρακολούθησα τα προγράμματα εκπαίδευσης Elite Advanced και Master Strategic Intervention Coach. Μοναδικό χαρακτηριστικό της προσέγγισης αποτελεί ο συνδυασμός γνωστικών και βιωματικών τεχνικών καθώς και η έμφαση στην ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα και πλήρη αποδοχή ως απαραίτητα στοιχεία του πλαισίου της σχέσης coach-coachee.

Ακολούθως, εκπαιδεύτηκα ως Advanced Relationship Coach στο strategic Intervention Institute και εκπαιδεύτρια- εισηγήτρια του προγράμματος Passion Patters. Έχω ολοκληρώσει το Επίπεδο Ι & ΙΙ της Μεθόδου Gottman, η οποία αποτελεί την κορυφαία, παγκοσμίου φήμης κλινικά δοκιμασμένη μέθοδο θεραπείας ζεύγους. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξειδίκευσης του Gottman Institute για την αντιμετώπιση του Τραύματος της Απιστίας και του PTSD. Έχω παρακολουθήσει επιπλέον Μονοετές πρόγραμμα Θεραπείας Ζεύγους & Οικογενειακής Θεραπείας και είμαι Πιστοποιημένη Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Τα τελευταία δύο έτη εξειδικεύομαι ως Συνθετικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων όπου εμβαθύνω σε μία σειρά από θέματα που αφορούν την ψυχολογία, την προσωπικότητα, τις ψυχοθεραπευτικές και συμβουλευτικές τεχνικές καθώς και την θετική Ψυχολογία.
Ταυτόχρονα, είμαι πιστοποιημένη στην ψυχοθεραπευτική τεχνική Interactive Guided Imagery που χρησιμοποιεί τις εσωτερικές αναπαραστάσεις του πελάτη προκειμένου να τον βοηθήσει σε μία σειρά από αιτήματα που περιλαμβάνουν, διαχείριση άγχους, αρνητικών συναισθημάτων, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχοσωματικά συμπτώματα καθώς και την τραυματοθεραπεία.

Με αφορμή τις συνεδρίες μου με γυναίκες από όλη την Ελλάδα έχω συγγράψει και εκδόσεις το Ημερολόγιο Αυτοεκτίμησης, ένα πολύτιμο εργαλείο εσωτερικής ενόρασης και αυτεπίγνωσης για οποιαδήποτε γυναίκα επιθυμεί να εξερευνήσει τις πιο εσωτερικές και ίσως αθέατες πλευρές του εσωτερικού της κόσμου.

Life Coaching
100%
Relationship Coaching
100%
Θεραπεία Ζεύγους
100%
Infidelity Trauma Coaching
100%
Ψυχοθεραπευτικές Συνεδρίες με την μέθοδο Interactive Guided Imagery
100%
Τι κάνω;

Οι υπηρεσίες μου

Relationship Coaching

Ποιες είναι οι συνήθειες που είναι βοηθητικές για την δημιουργία ζωντανών, γεμάτων πάθος σχέσεων; Πώς μπορεί η προσωπική μας σχέση να είναι πηγή ενέργειας και ενθουσιαμού για τη ζωή;

Life Balance & Μeaning Coaching

Πόσο ικανοποίηση αντλείς από τη ζωή σου; Ποιες αξίες υπηρετείς και πώς τις πραγματώνεις στη καθημερινότητά σου; Ένα πρόγραμμα προκειμένου να δημιουργήσεις περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στους τομείς της ζωής σου. και να χτίσεις ένα πλάνο ζωής θέτοντας στο επίκεντρο προτεραιότητες που συμβαδίζουν με τις εσωτερικές σου αξίες.

Συμβουλευτική Ζεύγους

Συνεδρίες ζεύγους για την βελτίωση της επικοινωνίας, εκπαίδευση σε τεχνικές εστίασης & εξεύρεσης λύσεων, διαχείριση προκλήσεων και σταδίων ζωής ενός ζευγαριού.

Στοχοθεσία & Λογοδοσία

Το διάσημο πρόγραμμα στοχοθεσίαςκαι διαχείρισης χρόνου του Tony Robbins που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οποιοδήποτε SMART στόχο βήμα-βήμα.

Infidelity Trauma Coaching

Σειρά συναντήσεων για ζευγάρια που βιώνουν τις επιπτώσεις της αποκάλυψης εξωσυζυγικής σχέσης. Το μοντέλο που ακολουθείται είναι αυτό των τριών φάσεων Gottman Atone-Atune-Attach και στοχεύει στην τελική αποκατάσταση του τραυματισμένου δεσμού του ζεύγους.

Coaching αυτοεκτίμησης

Όλοι έχουμε μέσα τους πόρους που χρηαζόμαστε. Στις συνεδρίες αυτές θα σε βοηθήσω να εξερευνήσεις την αυτοεικόνα σου, θα επιβραδύνουμε τα “αυτόματα” αρνητικά μοτίβα και θα σε βοηθήσω να αναπτύξεις μία υγιή εσωτερική φωνή.
Επικοινώνησε

+30 6973382228

Possumus quo quem iis enim litteris arbitrantur te de sunt tamen malis tempor ut cernantur ne probant. Cernantur ne noster, a si nulla laboris…

Επικοινωνία