9 Μαΐου, 2020

Law of Attraction Series: Μαγικό Κουτί Δημιουργίας

Τι είναι το Μαγικό Κουτί Δημιουργίας;

Ένα Μαγικό Κουτί Δημιουργίας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να δεις τις επιθυμίες σου να εμφανίζονται στην πραγματικότητά σου! Το παιχνίδι αυτό δημιουργήθηκε από τον Abraham Hicks. Ένα κουτί δημιουργίας είναι το μέρος όπου τοποθετείς όλα όσα θα ήθελες να εκδηλωθούν στη ζωή σου.

Πώς λειτουργεί;

Το Μαγικό Κουτί Δημιουργίας λειτουργεί πολύ σαν ένα vision board που θα δούμε σε επόμενο άρθρο.

Βασικά, με το Μαγικό Κουτί Δημιουργίας, βοηθάς να δημιουργήσεις το μέλλον σου ή είναι ένας τρόπος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι όπου εκδηλώνεις συνειδητά τις επιθυμίες και το όραμά σου. Με το Magical Creation Box δημιουργείς μία συνειδητή ξεκάθαρη εικόνα με πράγματα που επιθυμείς και πιστεύεις ότι αξίζεις να έχεις στην ζωή σου. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να έρθει στην επιφάνεια ενδεχόμενη εσωτερική αντίσταση που μπορεί να έχεις για πράγματα που επιθυμείς αλλά υποσυνείδητα δεν πιστεύεις ότι αξίζεις.

Βήματα για να φτιάξεις το δικό σου Κουτί Δημιουργίας

Βρες ένα όμορφο κουτί, ένα κουτί που σου αρέσει να βλέπεις. Στο καπάκι, σε ένα εμφανές σημείο, γράψε τις λέξεις: “Ό, τι περιέχεται σε αυτό το κουτί-ΕΙΝΑΙ!”

Στη συνέχεια, συγκέντρωσε περιοδικά και φυλλάδια και αναζήτησε με την άνεσή σου ότι θέλεις να συμπεριλάβεις στην εμπειρία σου. Στη συνέχεια, κόψε φωτογραφίες από οτιδήποτε αποτελεί παράδειγμα των επιθυμιών σου: εικόνες επίπλων, ρούχων, τοπίου, κτιρίων, ταξιδιωτικών προορισμών, οχημάτων, εικόνες σωματικών χαρακτηριστικών ή φωτογραφίες ανθρώπων που αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλο. Αν κάτι σου φαίνεται ελκυστικό με οποιονδήποτε τρόπο, βάλτο μέσα στο κουτί. Και καθώς το ρίχνεις πες, “Ό, τι περιέχεται σε αυτό το κουτί-ΕΙΝΑΙ!” Παρατήρησε εάν μέσα σου υπάρχει κάποια αντίσταση σε κάποια από τις επιθυμίες σου.

Όσο περισσότερα πράγματα βρίσκεις για το κουτί σου, τόσο περισσότερο θα εστιάζεται η επιθυμία σου. Και όσο περισσότερο εστιάζεται η επιθυμία σου, τόσο πιο ζωντανή θα τη νιώσεις και θα δημιουργήσεις τα ανάλογα συναισθήματα και χημεία στο σώμα σου.

Μπορείς να ανοίγεις το κουτί σου και να βλέπεις όλο το όραμά σου για το μέλλον σου! Βγάλε μία- μία τις εικόνες, κράτα τες στα χέρια σου και φαντάσου για μερικά λεπτά ότι πράγματι έχεις αυτό που απεικονίζεται. Νιώσε όλα τα θετικά συναισθήματα.

Με αγάπη,

Μαρία

Share This Post