Αναρωτιέσαι αν μπορώ να σε βοηθήσω;

Αν κάτι από αυτά ισχύει για εσένα:

Δεν ξέρεις τι θέλεις αλλά χρειάζεσαι να ανακαλύψεις το πάθος σου.
Θέλεις να "βρεις" ξανά τον εαυτό σου και να ζήσεις μία όμορφη, "γεμάτη" ζωή.
Θέλεις να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή και αναρωτιέσαι αν τα πάντα έχουν τελειώσει.
Θέλεις να δημιουργήσεις μία σχέση χωρίς συμβιβασμούς.
Βρίσκεσαι σε σχέση και θέλεις να σταματήσεις να νιώθεις θυμό, απογοήτευση, φόβο.
Θέλεις να πάρεις αποφάσεις που φαίνονται δύσκολες.

Υπηρεσίες Life Coaching

Relationship Coaching

Online συνεδρίες Relationship Coaching με στόχο την βελτίωση και εμβάνθυνση των διαπροσωπικών σχέσεων και την δημιουργία ικανοποίησης και αρμονίας στην ερωτική ζωή. Διάβασε εδώ τι μπορώ να κάνω για εσένα και την σχέση σου.

Ποιότητα Ζωής- Ισορροπία- Στοχοθεσία

Online συνεδρίες Life Coaching για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγή στις ανθρώπινες ανάγκες και την ικανοποίησή τους, χαρτογράφηση σκοπού ζωής και δημιουργία πλάνου στοχοθεσίας, διερεύνηση και ευθυγράμμιση προσωπικών αξιών και αποκάλυψη περιοριστικών πεποιθήσεων.

Ανάπτυξη αυτοεκτίμησης - θετικής εικόνας Εαυτού

Το μοναδικό πρόγραμμα NLP Coaching στην Ελλάδα σχεδιασμένο ώστε να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου. Βασισμένο στο βιβλίο μου “Ημερολόγιο Αυτοπεποίθησης”.

Διαχείριση Άγχους

Πρόγραμμα Online Συνεδριών Life Coaching σε συνδυασμό με τεχνικές NLP και mindfulness για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αντιμετώπισης και την απαλλαγή από το άγχος.

ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΧΡΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Μαζι μου θα δημιουργησεις:

Η ευτυχία είναι υπόθεση εσωτερική. Θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τις αξίες και τους κανόνες σου και να ευθυγραμίσεις την καθημερινότητά σου με αυτές. Πόσο εύκολο σου είναι να νιώσεις ότι οι ικανοποιούνται οι αξίες που σε κάνουν ευτυχισμένο;
Δεν λειτουργούμε με βάση τις δυνατότητές μας αλλά με βάση τις προσδοκίες μας. Με ποιόν τρόπο οι δικές σου προσδοκίες και πεποιθήσεις περιορίζουν την ζωή και τα αποτελέσματά σου; Μάθε να εστιάζεις στον στόχο και εξάλειψε τα εμπόδια. Βρες τι χρειάζεσαι να προσθέσεις στην ζωή σου δουλευοντας με Life Coach.
Τι χρειάζεται για μόνιμη αλλαγή; Χρησιμοποιώντας NLP Life Coaching θα ακολουθήσουμε τα Εφτά Βήματα για να δημιουργήσεις νέες συνθήκες και συνήθειες στην ζωή σου.
Ασχέτως με το πόσο επιτυχημένος είσαι στην ζωή, πάντα υπάρχουν τομείς που μπορείς να βελτιώσεις. Ανακάλυψε πού βρίσκονται τα κενά ανάμεσα στο πού βρίσκεσαι σήμερα και το πού θα ήθελες να βρίσκεσαι ώστε να σχεδιάσεις τη ζωή που θέλεις να ζεις.
Παλεύεις στην προσωπική σου ζωή; Νιώθεις ένα κενό ανάμεσα στο πως θα ήθελες να είναι η σχέση σου και σε αυτό που πραγματικά είναι; Θεωρείς ότι ο/η σύντροφός σου έχει αλλάξει; Μπορώ να σου δείξω πώς να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Είσαι μία απόφαση μακριά απο αυτό που θα ήθελες πραγματικά να έχεις.

ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ LIFE COACHING

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Πώς θα σε βοηθήσει το Life Coaching;

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ