Γεια ειμαι η Μαρια Λαζαριδου

Είμαι Master Strategic Coach & Relationship Coach. Έχω εκπαιδευτεί στη Θεραπεία Ζεύγους.  Στις συνεδρίες μας θα σε βοηθήσω να οραματιστείς, να σχεδιάσεις και να δημιουργήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στην ζωή σου. Θα σε βοηθήσω επίσης να συνδεθείς με μέρη του εαυτού σου και ικανότητες που θα προσθέσουν όσα χρειάζεσαι ώστε να επιτύχεις όσα σου είναι σημαντικά αλλά ως σήμερα δεν φαίνονταν εφικτά.

Ως Relationship Coach θα σε βοηθήσω να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, να δημιουργήσεις  δυναμική στην σχέση ή το γάμο σου, να ξεπεράσεις προβλήματα, μοτίβα, καταστάσεις ή εμπειρίες που βλάπτουν την σχέση σου και σου δημιουργούν πόνο.

Το Relationship Coaching δεν αφορά μόνο ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική μέθοδο Passion Patterns διεξάγω ατομικές συνεδρίες και ομαδικά workshop όπου με άμεσες, πρακτικές στρατηγικές αλλάζουμε την ποιότητα επικοινωνίας και τις μικρές καθημερινές αλληλεπιδράσεις του ζευγαριού προκειμένου να ευθυγραμμιστεί και να βιώσει μία πιο ικανοποιητική σχέση γεμάτη αγάπη και πάθος.

Εφαρμόζοντας τεχνικές NLP και Ερικσονιανές προσεγγίσεις, δουλεύω μαζί με τους πελάτες μου  ώστε να εξαλείψουμε τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις, να νιώσουν περισσότερη αυταγάπη και αυτοεκτίμηση και να εκπαιδευτούν στην νοοτροπία της επιτυχίας και της άμεσης δράσης προς την επίτευξη των στόχων τους.

Εχω συγγράψει το βιβλίο “Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα” υπο έκδοση απο τον Νόμο της Επιτυχίας καθώς και το “Ημερολόγιο Αυτοπεποίθησης” και συμμετέχω σε βιωματικά workshop με θεματικές το άγχος και τις σχέσεις.

Μαρία Λαζαρίδου Life Coacj

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ

Η ενασχόλησή μου με το Life Coaching και την Συμβουλευτική ξεκίνησε ως ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης. Σε αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησα την δύναμη της εστίασης στην δράση και ότι το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται μέσα μας: στις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας. Εάν θέλεις μία ευτυχισμένη ζωή, σύνδεσέ την με έναν σκοπό και ο δικός μου σκοπός είναι να να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξυπνούν στην ζωή που έχουν ονειρευτεί.

  • Τεχνικές NLP
  • Strategic Intervention Master Coach
  • Συνεδρίες προσανατολισμένες στην ΔΡΑΣΗ
  • Passion Patterns Trainer
  • Transformational Hypnotherapy

Επικοινωνία

100%

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

100%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

100%

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

100%

Δούλεψε μαζί μου.

κλεισε μια συνεδρια σημερα