Αρχικη

[rev_slider alias="focus-parallax"][/rev_slider]
Μαρία Λαζαρίδου Life Coach

  Συνεδρίες Relationship Coaching

  Online συνεδρίες Relationship Coaching με στόχο την βελτίωση και εμβάνθυνση των διαπροσωπικών σχέσεων και την δημιουργία ικανοποίησης και αρμονίας στην ερωτική ζωή. Διάβασε εδώ τι μπορώ να κάνω για εσένα και την σχέση σου.

  Συνεδρίες
  Life Coaching

  Online συνεδρίες Life Coaching για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και επίτευξη  προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγή στις ανθρώπινες ανάγκες και την ικανοποίησή τους, χαρτογράφηση σκοπού ζωής και δημιουργία πλάνου στοχοθεσίας, διερεύνηση και ευθυγράμμιση προσωπικών αξιών και αποκάλυψη περιοριστικών πεποιθήσεων.

  Συνεδρίες Βελτίωσης Αυτοεκτίμησης & Αυτοπεποίθησης

  Το μοναδικό πρόγραμμα NLP Coaching στην Ελλάδα σχεδιασμένο ώστε να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου. Βασισμένο στο βιβλίο μου “Ημερολόγιο Αυτοπεποίθησης”.

  Συνεδρίες
  "Ζωή Δίχως Άγχος"

  Πρόγραμμα Online Συνεδριών Life Coaching σε συνδυασμό με τεχνικές NLP και ύπνωσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αντιμετώπισης, διαχείρισης και την απαλλαγή από το  άγχος..

  Θεραπεία Ζεύγους

  Online συνεδρίες θεραπείας ζεύγους για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην κοινή τους πορεία. Στόχος είναι η βελτίωση της επικοινωνίας με την χρήση τεμκηριωμένων μεθόδων, η ενθάρρυνση της οικειότητας στο ζεύγος, η δημιουργία νέων μοτίβων συμπεριφορών και αλληλεπιδράσεων και η επαναφορά της εμπιστοσύνης και της συναισθηματικής ασφάλειας σε περιπτώσεις που έχει χαθεί. 

   

  Άλλαξε την ιστορία σου

  ΔΟΥΛΕΞΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ